LØBEREN SKOVMAREN


- Danmarks ældste skovmarathon

SKOVMAREN


LØBEREN SKOVMAREN - eller Skovmarathon, som det har heddet i mange år - fejrede i 2021 sit 25 års jubilæum og fortsætter frisk derudad. Vi glæder os hvert år til at se en masse glade løbere i skoven!


Som navnet antyder, løber man på gode grusveje i skoven, ellers er der tale om et helt normalt marathon- og motionsløb. Sædvanligvis viser skoven sig fra sin allerbedste side med farvestrålende efterårsløv, og næsten alle årene har vi været rigtig heldige med højt og klart novembervejr.


Skoven der løbes i er Store Dyrehave, som ligger i udkanten af Hillerød. https://goo.gl/maps/iAUh6JTpbyJdLHD96

Arrangørklubberne


SKOVMAREN bliver arrangeret af en masse frivillige fra Farum Orienteringsklub og Tisvilde Hegn Orienteringsklub, der begge er meget rutinerede løbsarrangører, både af motionsløb og af orienteringsløb i alle afskygninger lige fra små træningsløb til verdensmesterskaber.


I 2018 var vi bl.a. med til at arrangere WMOC - World Masters Orienteering Championships, og vi arrangerer hvert år små og store orienteringsløb.
Overskuddet fra Skovmaren går til støtte af vores unge løbere til at udvikle sig både på nationalt og internationalt plan.


Vi gør altid vores bedste for at give jer en god oplevelse, og vi glæder os til at arrangere LØBEREN SKOVMAREN for jer første søndag i november!

Sponsor


Du har nok næsten gættet det - men ja, det er LØBEREN, der er vores hovedsponsor.
De er også altid på pladsen med gode tilbud, allerede inden starten går.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Tøv ikke med at skrive til os